Νεαρά μέλη

ΝΕΑΡΑ Μέλη της FIABCI

Τα νεαρά μέλη της FIABCI είναι το τμήμα του συλλόγου για τους νέους επαγγελματίες κάτω των 35 ετών, που εργάζονται στον τομέα του Real Estate.

Είναι νέοι που θέλουν να ξεχωρίσουν, οι οποίοι πρέπει να δυναμώσουν και να εμπλουτίσουν τις ικανότητές τους και να γνωρίσουν τους σωστούς ανθρώπους για να προχωρήσουν.

Τα νεαρά μέλη της FIABCI έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν επαγγελματίες από όλο τον κόσμο στον τομέα των ακινήτων, που ενεργά μοιράζονται τις εμπειρίες τους, τα σχέδια και τις φιλοδοξίες τους.

Τα νεαρά μέλη της FIABCI έχουν πολλές δυνατότητες να αξιοποιήσουν μια απίστευτη ευκαιρία για πρακτική άσκηση στον τομέα τους ή να βρουν τη δουλειά των ονείρων τους, στο πλαίσιο της παγκόσμιας αγοράς ακινήτων.

Υπάρχουν συνθήκες και καταστάσεις για την τόνωση και τη βελτίωση των γλωσσικών δεξιοτήτων, των ιδεών και των εμπειριών τους, χάρη στα προγράμματα ανταλλαγής μεταξύ των διαφόρων μελών – τμημάτων της FIABCI σε όλο τον κόσμο, και πολλές ευκαιρίες συνάντησης των μελών μεταξύ τους.

Τα νεαρά μέλη της FIABCI έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην FIABCI, στη μισή τιμή.

Τα νεαρά μέλη της FIABCI διοργανώνουν ετησίως μια διάσκεψη, στην οποία συμμετέχουν όλα τα μέλη, στην οποία μέλη από διάφορα έθνη έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν.

Τα νεαρά μέλη της FIABCI δημιουργούν επίσης τα δικά τους δίκτυα σε ένα απίστευτο ρυθμό, εντείνοντας την ανταλλαγή και την κοινή χρήση των γνώσεων και των οραμάτων τους δράττοντας των ευκαιριών να συναντηθούν στις διάφορες εκδηλώσεις.