Εκπαίδευση

FIABCI UNIVERSITY

H FIABCI, σε συνεργασία με τα ακαδημαϊκά μέλη της, προσφέρει πρόγραμμα μαθημάτων υψηλής ποιότητας, σε πανεπιστημιακό επίπεδο με θέματα γύρω από τη διεθνή αγορά ακινήτων.

Οι συμμετέχοντες σε αυτά τα μαθήματα του Πανεπιστημίου της FIABCI, λαμβάνουν ένα δίπλωμα από την  FIABCI, το οποίο δίνει εφόδια για μια διεθνή καριέρα στον χώρο του Real Estate. Μέσω αυτών την προγραμμάτων  η FIABCI συμβάλλει αποφασιστικά στη βελτίωση των προτύπων εκπαίδευσης για τις διεθνείς αγορές.

 

ΔΙΠΛΩΜΑ FIREC

FIREC

Ο τίτλος FIREC (FIABCI International Real Estate Consultant) δίδεται σε μέλη της FIABCI που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια με βάση την εκπαίδευση, την επιχειρηματική εμπειρία και την συμμετοχή σους σε παγκόσμιες δραστηριότητες της FIABCI.

Αποκτώντας το FIREC γίνεται κανείς μέλος μιας παγκόσμιας ελίτ της αγοράς ακινήτων με δυνατότητα να κινηθεί σε διεθνές επίπεδο.

Ο τίτλος FIREC (FIABCI International Real Estate Consultant) δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του:

Για να αποκτήσει κανείς τον τίτλο FIREC πρέπει

Οι πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τον τίτλο FIREC μπορει να δει κανεις στον Οδηγό FIREC

Τα θεμελιώδη μαθήματα για την εκπαιδευση FIREC, Global 1 & Global 2 ειναι διαθεσιμα Online και το κάθε ενα από αυτά είναι διαρκειας 8 ωρών.

 

Το μαθημα GLOBAL  1 παρουσιαζει μια επισκόπηση των οικονομικών, πολιτιστικών και γεωγραφικών ζητημάτων που επηρεάζουν την πρακτική των ακινήτων σε μεγάλες χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.
Κάντε κλικ εδώ για το Link του Global 1.

Το μαθημα GLOBAL  2 βασίζεται στα θέματα που επηρεάζουν την αγορά ακινήτων αλλά και την σημασία της στρατηγικής.
Κάντε κλικ εδώ για το Link του Global 2

 

Κανετε το πρώτο βήμα για την πιστοποιηση FIREC και εγγραφείτε σήμερα!